Friday, December 10, 2010

Taktik Nak Kumpul Follower


7 Dec 

8 Dec
Apa?! Kurang sorang!! Seorang follower aku dah cabut lari dengan motosikal RXZ tanpa seurat benang ehh bukan-bukan tanpa bagi notis 1 bulan. Bil air, bil api, sewa rumah sapa nak bayar? Penat-penat aku renovate dia duduk tak sampai 2 hari dah cabut. Deposit 3 bulan aku tak mintak adoi rosak la bisnes aku macam ni. Wah pandai dia main taktik kotor untuk ramaikan follower dia, dia masuk blog aku  


"7 Dec 10, 10:15 PM alok: singgah2 dan follow!"

Aku pun follow la balik untuk balas kunjungan diplomatik, boleh pulak lepas aku follow dia, dia stop follow aku.

Walaupun follower aku dah cecah 28 ribu orang (tipu, tipu, tipu) tapi kurang seorang aku tetap rasa sebak. Apa salah blog aku? Apa yang tak best cerita aku? Aku bukan Adnan Sempit yang pandai buat lawak tapi dalam hati ada taman.

Aku akui apa yang aku cerita semuanya tak berunsur black metal yang menjadi pujaan remaja sekarang jadi debish gedebuk!! Ok aku dah tak boleh nak habiskan cerita sebab aku dah potong wayar keyboard.

p/s: darah kambing, darah kambing bekkkkk

18 comments:

Lady Xaneera said...

Yg cabut tu sorang je. Yg penting Lady X tetap follow awk yer :-) Peace to all

Asyraf Kamarul said...

wah Lady X dah mcm wakil rakyat...
tq2 sbb setia follow, bulan depan duit sewa naik...
hehe

jue roxy said...

kelakar la ko nieh,,,
t'guling aku bce..

Asyraf Kamarul said...

mn ade kelakar, tgh serius ni...
nk jd tenggiling kew yg berguling tu... :)

Nieza Micha said...

abaikan jek yang cabut tuh... tak yah pikir sgt pasal follower... nanti sakit ati... pikir untuk carik kawan jek... lagi best...^_^

Asyraf Kamarul said...

betul tu abaikan jela, buat sakit hati je kn layan follower mcm ni..
ye2 cari kawan, kita kwn kn... :)

mie said...

lumrah la tu...
itu la follower xdicari sangat..
hanya rakan di cari..

Asyraf Kamarul said...

ye betul cr rakan2 je yg lagi penting...
tq my friend...

Magrib said...

ada gambar gua tu... hehehe

Asyraf Kamarul said...

haha sori bro buat iklan sikit....

adam joe said...

x pnh pn aku dgr cta follower lari sblm ni......
dasyt btoi dia tu......

Asyraf Kamarul said...

aku pn x pnh dengar sblm ni...
biasalah macam2 orang kan, rambut je sama hitam...

Black_roses92 said...

hehe..cian. relax la der.. sy nye follower ad 2 ke 3 yg cabut.. haha.. tarak hal la.. yg penting teruskn berblogging.. mungkin 1 pergi, 5 6 yg datang. :)

Asyraf Camaro said...

yekew dah jd trend kot follower cabut lari..
ok saya akan terus berblogging walaupun follower lari..tu taktik kotor dorg nk ramaikan follower je kn...

Zaza said...

mmg ada sesetengah blogger camtu..buat blog cuma nak kejar follower jer..

Asyraf Camaro said...

tula nk kejar follower je..
nk jadi popular..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

eh..ada jugak mcm tu punya spesies ya..ntah hape²..nak folo seikhlas hati la kan..

ASYRAF KAMARUL said...

ade la cik betty..banyak..nak folo biar la ikhlas kan...

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...