Wednesday, March 20, 2013

Software Untuk Elak Di Saman AES

Bagi pengguna Android anda sangatlah beruntung sebab boleh download software yang bagus untuk elakkan dari kena tangkap dek kamera AES.

Ada banyak jugak software AES ni tapi yang paling bagus saya penah cuba adalah AES Location Detector. Software ni memang sangat bagus.

Gambar tak berapa clear sebab tengah drive.

Memang AES ada letak signboard sebanyak 3 kali saya tahu tapi kadang-kadang kita ralik dan tak perasan signboard tambah pada waktu malam. Dalam software ni saya set kan dia alert 1km dari kamera. Dia akan tunjuk kelajuan kita, jarak kita dengan kamera dan had laju yang ditetapkan. Dia jugak boleh bersuara, yela takkan nak tengok dekat fon je kan, nanti tak fokus dekat jalan masuk gaung pulak. Bila dah sampai jarak yang ditetapkan dia akan berbunyi "AES CAMERA DETECTED" berulang kali. Ini anda boleh set kan berapa kali dia nak bagi amaran atau tak nak langsung, suka suka hati anda.

4 comments:

Anonymous said...

Hey, I thіnk your sіtе might be having browseг cοmpаtibility іѕsues.

When I look at youг websіte in Operа, іt loоkѕ finе but when opеning in Intеrnet Eхploгег, it
has ѕοmе оvегlapping.
I ϳuѕt wanted to gіve уou a quіck heаds up!
Otheг then that, amazing blog!

Αlso vіsіt my ωеbpage - how to make money flipping cars

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

عبده العمراوى said...



شركة تنظيف منازل براس تنورة
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

engaztop2 said...



افضل الخدمات المنزلية بمدينة الجبيل 0551844053 تنظيف الفلل والبيوت وتسليك المجارى وخدمات التنظيف
بالكامل من شقق وفلل وسجاد وخزانات ومكافحة الحشرات ومكافحة النمل الابيض بالجبيل


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة تنظيف كنب بالجبيل
شركة مكافحة الحمام بالجبيل والقطيف
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...