Thursday, December 2, 2010

Aku Jejaka Idaman Wanita

Weyh mesti ada yang sakit mata baca tajuk tu kan, macam syok sendiri pun ada kan tapi siapa yang peduli dah memang aku teruna idaman pun. Sekali petik jari 10 yang datang tau. Bertuah siapa yang dapat miliki aku ni dah la muka kacak, berbudi bahasa, hormat orang tua, suara yang merdu kalah Justin Bieber beb, lemah lembut ehh yang tu tak sangat nanti ada yang ingat aku ni bengkok pulak..

Ok dah lamakan aku tak upload pic baru kat fb jadi inilah wajah teruna idaman tu sekarang. Ada sesiapa yang berkenan? Takde hal la sekali petik jari sepuluh yang datang.
Apa lagi yang aku ada, emm tah la tapi macam-macam ada. Sekali sekala promote diri apa salahnya siapa yang peduli.

8 comments:

lisa said...

lol perasan gila,,,
nmpk cam da gemok la,,...

Asyraf Kamarul said...

sekali sekala je nk perasan..
kalo buat selalu org menyampah..
ehh mn ade, kurus ni..

BotakFlowEazy said...

Perh cantik blog bro....cite2 saya nk buat blog mcm nie la tapi saya x cretiv la hmm..100% saya kasi nice

blogkublogmujua said...

nice blog la .....tolong buat kan leh hahahha .....bila lah nk bubuh pic saya tu dah lama tungu kuang2,,,

Asyraf Kamarul said...

tq la bro..xpew botak nty aku buat satu blog profile yg stylo pnya utk hg ok tp jgn hilang password suda mcm blog http://game4-life.blogspot.com/ hg tu...hahaha

alinac lover said...

weh...awat muka lagu tu

cm x ckup mkan ja..hehhee

Asyraf Kamarul said...

hehe ok ape muka cam tu..
sejuk je mata memandang kan...

Chimie Sushishashimiesz said...

prasan skali skala...bkn selaluuu..hehehe

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...