Sunday, December 5, 2010

Blog Aku Sepantas Roket??

Masa aku blogwalking kat page tupaikaran dia punya page load cepat gila sup sap sup sap macam jebon.
Aku memang suka kalau blogwalking ke page ringan macam ni sebab takde la buang masa menunggukan.

So aku pun nak tau jugak speed blog aku tu, sekali Dyno run fuyoo boleh tahan laju kalah tupaikaran. haha :)
Ok ini dia speed test aku.
Rasa-rasa ini dah cukup laju ke?

Kalau ini dah cukup laju bermakna korang tak perlu menghabiskan masa yang lama untuk menunggu kat page aku dan boleh teruskan blogwalking korang. 

Korang boleh dyno run blog korang kat sini Website Speed Test

p/s: blog aku laju sebab pakai Garrett40R Turbo, MSD Ignition System, Jun 272 Camshaft and Valve Springs, Stock Crankshaft, and Turbosmart Wastegates.. Sepang Drag Battle 2011 semua aku tapau nanti..

2 comments:

tupaikaran said...

ahaha.. laju2.. harap dikekalkan n slalu check berat blog.. akunya last check dah turun 78.94 KB sbb ada satu lg skrip aku buang. target nk under 80kb ja

Asyraf Kamarul said...

orait aku akan pasti kn blog aku ni x lembab...haha
ha'ah blog ko dh turun la, makin laju, baru masuk turbo kot...
good2...

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...