Sunday, April 3, 2011

Kutipan Terkini Hikayat Merong Mahawangsa


Sehingga 23 Mac Hikayat Merong Mahawangsa berjaya mengutip sebanyak RM4.75 juta. Baru dua minggu tayangan dah banyak tu sekaligus mengatasi Lagenda Budak Setan yang berjaya meraih RM3.5 juta pada minggu kedua tayangan. Pada minggu ke tiga pula HMM mengutip sebanyak RM5.92 juta.


Tahniah KRU.

Aku belum tengok lagi cerita ni walaupun aku kipas susah mati KRU. Aku dah buat review pasal filem ni sejak 15 Jun 2010 lagi. Orang cakap best ke, tak best ke aku tetap nak tengok jugak.

6 comments:

FaKArePa!n said...

aku pon tak tengok lagi gak citer ni.. hehe

Asyraf Camaro said...

baik tengok cepat..dalam fb HMM katenye mungkin minggu ni last...

aleen aiden said...

wow!cket lagi da bley cover kos.hee

Bro Fit said...

aku pun tak tengok lagi cita ni.. dah dekat 6 juta tu.. hebat gak filem kru ni..

nurulfzz said...

best jgk merong ni.pegi la tgk =)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

dah tgk citer ni..best!

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...