Wednesday, May 4, 2011

Saya Blogger Lelaki


Dipetik dari blog Aisyah Aina. Untuk baca lebih lanjut sila klik gambar tersebut.

Macam tengah hot je sekarang ni isu blog lelaki vs blog perempuan. Ada yang bandingkan mana lagi best. Ada yang bandingkan mana lagi kemas. Ada yang bandingkan mana lagi bermanfaat dibaca dan banyak lagi. Dekat forum gengblogger pun ada keluar isu ni. Tak terfikir pulak blog aku pun akan terlibat dalam perbandingan ini sampailah The Syafiq Mokhtar maklumkan yang blog aku tersenarai dalam entri Blogger Lelaki?? dekat blog Aisyah Aina. Apa pun terima kasih Aisyah Aina kerana suka baca blog saya dan mempromote lagi kepada blogger lain. Sebelum ni pun banyak jugak saya dapat tindak balas yang baik dari pembaca-pembaca yang sukakan idea penulisan saya tapi bila dah tersenarai buatkan saya lebih teruja.  Walaupun ianya tidaklah seberapa bagi sesetengah orang tapi sekurang-kurangnya saya tahu yang isi blog saya boleh diterima ramai dan ada pembaca. Terima Kasih kepada semua pembaca sama ada pembaca tegar, pembaca kadang-kadang atau silent reader yang sudi membaca entri-entri saya. Love U All <3

2 comments:

Aisyah Aina said...

blog best memang semua orang suka baca...keep it up! :D ...tak sangka asyraf buat entri pasal ni...thanks(^___^)

ASYRAF KAMARUL said...

terima kasih atas sokongan..
buat entri ni sebagai tanda penghargaan.. =)

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...