Sunday, October 9, 2011

Verified Paypal Guna Maybank Visa Debit

Ikut beberapa langkah mudah untuk Verified akaun Paypal anda dengan menggunakan Maybank Visa Debit. Pastikan anda sudah aktifkan Maybank2u.
PERHATIAN: KLIK PADA GAMBAR UNTUK BESARKAN


Pertama: Login ke Paypal dan klik pada "Link and confirm my debit or credit card"

Kedua: Isi segala petak kosong seperti nama, jenis kad, nombor kad, tarikh luput dan security code. 3 angka Security code ada dibelakang kad Maybank Visa Debit. Dah lengkap isi klik Continue.

Contoh Security Code

 Dah Continue dalam 1 hari baru kod 4 digit untuk verified Paypal akan dihantar ke "debit card history" di maybank2u. RM10 ringgit telah di caj tetapi akan dipulangkan semula ke account Paypal anda apabila dah verified account.

Ketiga: Log in ke Maybank2u klik pada Account & Banking kemudian klik pada Wadiah Savings Account dan klik pada Debit Card History. Periksa sama ada kod sudah diterima atau belum. Jika sudah terima salin kod 4 digit tersebut.

Keempat: Login Paypal dan klik pada "Confirm my debit card or credit card"

Kelima: Masukkan kod 4 digit yang diterima dalam petak kosong dan klik pada Confirm Card.


Akhirnya selesai dan account Paypal anda sudah pun Verified.

Mudah saja. Sekarang anda dah boleh buat pembayaran dengan menggunakan Paypal. 

13 comments:

Nuhairi Helmi Sedi said...

bro,nk tnye 1 hal ttg PAYPAL ni...
kalau bank akaun kte gne maybank,blh x kad debit gne maybank jgk????sbb gua buat xdpt la bro,nk kne lain2 bank...btl ke???

Anonymous said...

I need to to thank you for this fantastic read!

! I absolutely loved every bit of it. I have you saved as a favorite to check out new stuff you
post…

Feel free to visit my web page :: voyance

Anonymous said...

Αwesоme! Ιts actually remarkаble pаragraph, I haѵe got much clear ideа regarding
frоm this аrtісlе.


Visit my wеb-site meuble de salle de bain

Anonymous said...

I bеlievе eѵerything said was very logіcal.
But, what about this? suppοse you adԁed а little
content? I am not suggesting your content iѕ not gоod.
, howеver suρpose you aԁdeԁ
а post title that grаbbed people's attention? I mean "Verified Paypal Guna Maybank Visa Debit" is kinda vanilla. You could peek at Yahoo'ѕ home
page and watch hоw they create article headlines to grab
peοple to clіck. You mіght adԁ а video
or а picture or two to get rеaderѕ іnterestеԁ about what you've got to say. Just my opinion, it might make your posts a little livelier.

my blog post: Devis Fenetres

Anonymous said...

If you wаnt to tаke a goοd deal from this
рiece of wrіting then уоu havе to apply these
techniqueѕ to your ωon website.

Here is mу web-ѕite: comparatif ssd

Anonymous said...

Just desire to say your article is as surprising.

The clarity in your publish is simply excellent and i could
assume you're an expert on this subject. Fine along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

Feel free to surf to my website :: maquillage

Anonymous said...

I don't create a bunch of responses, however i did some searching and wound up here "Verified Paypal Guna Maybank Visa Debit". And I do have a few questions for you if you don't mind.
Could it be simply me or does it look like a few of the remarks appear
as if they are left by brain dead individuals?
:-P And, if you are writing at additional
sites, I would like to follow everything new you have
to post. Could you make a list of all of your social pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?


my web page; voyance par telephone

Mirodex said...

Mesti ada visa haiz..agrobank x ble

wan atiqah rodzi said...

maaf. nak tanya. selain daripada maybank, boleh pakai rhb dengan cimb kan? saya cuba masukkan data yang dia nak. tapi takboleh. kiranya kena ada online banking ke

farid rohman said...

nak add kad debit maybank visa kena ni:

We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

tolong...

Arrashid Amran said...

nak daftar akaun pay pal at mne nie.??website at mne.??
tolong plesee

Adila Yaccob said...

salam..nk tnya..bila log in paypal nk confirmkn debit card tu tp takde pun yg link and confirm my debit card or credir card.mcm mane ye?

Anonymous said...

MACAM MANA NAK VERIFIED PAYPAL GUNAKAN MAYBANK ?? SBB XSAMA DGN SEPERTI YG DILAMPIRKAN ??

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...