Tuesday, May 8, 2012

Giveaway dari Blog Asyraf


Dengar sini semua rakyat Metrofulus, Professor Klon ade satu pengumuman yang penting. Proffesor Klon seru semua blogger-blogger Metrofulus join giveaway ni..

Hai gang dan selamat tahun 2012. Dah lama sebenarnya saya nak post sesuatu yang cool seperti ini tapi memikior kan diri tak fofular macem Hanis Zalikha so tak nak la buat. Tapi sekarang blog stats dah 100k confident la sikit.
*oh tuhan ku,, nak tau saya salah seorang peminat Hanis ok (´⌣`ʃƪ)..ahakz ok itu gedik..

Online Shop MHS sangat bermurah hati ingin taja Perfume sebagai hadiah. Mulanya Online Shop MHS cuma ingin taja sekotak saja tapi saya minta 2 sebab mesti ada pemenang Lelaki dan Wanita baru cool. Takkan satu pemenang je kan.

Inilah hadiah yang menanti anda, sangat sangat wangi walaupun 10 kali mandi bau tetap tak hilang.
1 MILLION untuk pemenang lelaki dan LADY MILLION untuk pemenang wanita.


Ok tanpa membuang karen marilah sertai ini, syarat mudah je sebab anda tak perlu keluarkan idea yang memerah otak.
Terma dan Syarat : 
1. Buat entri dengan copy paste giveaway di bawah.
2. Like fb penaja ONLINE SHOP MHS
3. Paksa 5 kawan anda LIKE fb ONLINE SHOP MHS dan masukkan nama mereka ditempat yang disediakan dan add link facebook mereka supaya mudah dikesan.
4. Hantar link entri yang anda buat di ruangan komen entri ni.
5. Pemenang akan dipilih sendiri oleh penaja atau menggunakan random.org
6. Tarikh penyertaan 9 May 2012 - 9 June 2012 (atau akan dipendekkan lagi)
*ingat paksa tau dan mereka harus LIKE, kalo mereka tak LIKE tak sah penyertaan anda.

_______________________________________________________________________________________
*copy paste yang ini

I LOVE SHOPPING at ONLINE SHOP MHS
Anda LIKE page -->ONLINE SHOP MHS<--

 5 Kawan facebook yang "DI PAKSA" LIKE page Facebook ONLINE SHOP MHS





47 comments:

CikMai said...

Awak kita join nie :
http://missobsesi.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

pemilihan pemenang guna cara ape ye asyraf?hehehehehe

shakira said...

insya'allah saya join .syarat2 dia bagi saya susah sikit .i'm new blogger .tak ramai kawan but i try .

shakira said...

ALHAMDULILLAH SAYA DAPAT JOIN .

NI LINK SAYA . http://foreverimperfect-day.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

eyka said...

Baru je lepas habis buat entry. This my entry for GA http://nureykaag.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html . . Enjoy (=

Muttallif said...

Selamat berjaya kepada yang menyertai :)

Rafflesia™ said...

as-salam tq jempot joint ga ni..
syieda joint -.-

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

najeeha said...

gee join GA ni ,harap menang !!

http://unprivateofme.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Cik Pensil said...

salam.. Encik Asyraf, saya nak join jugak giveaway ni :D

K, terima kasih, susah2 ja nak belanja saya. hak2 k jumpa dekat TGI Friday's :p

http://cikpensil.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Liyana Rahim said...

salam..tq asyraf sbb invite yana. yana join! hehehe

http://yanpunyastory.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

DaYiNi said...

http://iniblogcintamonyet.blogspot.com/2012/05/bismillahirrahmanirrahim-okayy-saya-nak.html

bismillahhirahmanirrahim . Dini join :) insha Allah dapat . amin .

ezyra daniel said...

waaaaa one million nye perfum!!!!
ske sgt!!wangi!!

Nurmaisarah Azmi said...

Sarah join esok erk.. nak tido dulu.. hehe..

teha said...

sy join :)

http://lovelycontest.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

gnesop poseng said...

kecian kawan yg kena paksa tu ek..
x ikhlas nanti.. huhuhu

anna said...

hai.. anna join ye GA nih..
http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

amercorner.blogspot.com said...

wow fantastic baby . x banyak follow sponsor tp kena paksa like pages . ala like je kan :D nanti aku join k bro :D

chipalicious said...

hi thx tag me. dah join :)
http://bemysite.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Azza Afdzal said...

join

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Nurmaisarah Azmi said...

Alhamdulillah siap jugak.
saya join

http://sararose-93.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Asyraf said...

ahaha terima kasih sbb join GA SERTA PAKSA tapi perempuan je ramai..lelaki takde pon..

Miss Hidy said...

Asyraf!!!
Hidy nak join juga...

http://misshidy.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

ctk said...

insyaallah ct join ye
thank ajak....
skrg nk kwn like dulu..
da ok sume, ct wt entri ye
lau da nk dkt tarikh tutup, igtkn ct ye, tkot terlupa :D

Momo said...

Ini orang yang awak paksa.. haha.. tapi saya rela hati nak join..hee

http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Ukhti Syifaa said...

salam ziarah !
syifaa join !
hadiah menarik ! haha !
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

♥ Ain ♥ said...

http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Lil_me said...

Would love to join! :D

Tapi... perfume ni ada alkohol ke tak? Huaahuaa

Asyraf said...

join la sekarang.. :)

pasti ade alkohol,,kenapa ada alahan dengan alkohol ke ?

izan mama mia said...

tq jemput..nnt kak sertai kalau xada halangan.ok

Asyraf said...

oke kak..join la tau..

Tia Fatiha said...

Assalamualaikum tuan punya G.A ,
Tia dah buat n3 ini dan thanks sbb jemput .. Semoga rezeki tuan semakin murah :)

http://cukupindahhidupini.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

TERIMA KASIH ..

Sha Sumary ^^ said...

Salam, En.Asyraf. Saya join ^^

http://sumarysdaughter.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

ema_like you said...
This comment has been removed by the author.
ema_like you said...

sye join tawww.... walaupun awk x ajak.... sye... http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

AmYSayLiVvie said...

Saya join :D

http://whitelittlegirl.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

chiq nida [Ĵαиɢ Sɛʋиɢ Ƴσʋиɢ] said...

join!! :) best best!

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Nurul Shafina (nyzam) said...

saya masih baru dalam dunia blogger nnier dan blom pernah sertai mana2 ga nie..btw i will try :)

Nurul Shafina (nyzam) said...

alhamdulillah..

http://arunnastory.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Tq invite :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang

TQ

Syukri Mohtar said...

thanks for the invitation..agak ketat term n condition nye..kalau dpt paksa kawan tu.join ye.pape pon follow sini =)

Syaza Fatini said...

Saya join jugak!
WOW hadiah perfume! :D

http://urbanmuslimashop.blogspot.com/2012/05/i-love-shopping-at-online-shop-mhs.html

Harap2 menang. AMIN

cнιզ иιƉα [Jang Seung Young] said...

asyraf nida kan dah join...:)

tngok nie.. :D asyraf sendiri yg jemput mse tu... :F
http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/giveaway-dari-blog-asyraf.html

FREE SPY PHONE HERE said...

great post!!!

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut sama sertai, moga-moga ada rezeki.. ameeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/klik-sini-untuk-sertainya.html

tq:)

Cik Vanilla said...

Paksa 5 orang like kan ? kalau lebih 1 atau 2 boleh ? sebab kebanyakkan kawan facebook saya kakiLIKE :)

Dengan lafaz bismillah , saya join GA ni ;)

http://love-story98.blogspot.com/2012/06/giveaway-dari-blog-asyraf.html

Lyana said...

http://www.dear-lyana.co.cc/2012/06/giveaway-dari-blog-asyraf.html

mereka dah like :)

Asyraf said...

Giveaway dah pon ditutup...Yeeehaaa
ok sekarang kita tunggu keputusan pemenang tak lama lagi.. :)

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

ermm..tmpg tnye asyraf...bile umumkan pemenangnye? bile tarikhnye?
sbb nnti senang..hihi..bole trus menjengah blog ni.. :)

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...