Sunday, March 4, 2012

PEMADAM API BONEX SAT119



Ada tak sesiapa yang kerja dia suka bakar rumah sendiri? Kalau ade korang sangat la gila ok. Seperti mana yang kita tahu kebakaran adalah satu kemalangan yang berpunca dari kecuaian kita sendiri atau pun berpunca daripada kesilapan teknikal.

Berapa ramai yang ada alat pemadam api di rumah? Sure semua takde punya, kalau ade pun dah berkarat tong tu dalam store entah berfungsi lagi ke tak, kalau masih berfungsi belum tentu korang reti guna. Ramai yang tak sedar betapa pentingnya alat pemadam api ni dalam hal-hal kecemasan. Tahukah anda semasa kebakaran berlaku anda cuma ada 3 minit masa untuk selamatkan nyawa atau harta benda anda daripada hangus di jilat api.


Rakyat Malaysia bukalah minda anda, jangan kerana kerdekut nak keluarkan duit RM279 harta benda anda yang berjuta-juta ringgit dan nyawa anda yang tiada tukar gantinya hangus dijilat api. Kata orang sediakan payung sebelum hujan tapi kata aku sediakan BONEX SAT119 sebelum terbakar. 100% JAMINAN.

5 comments:

Anonymous said...

terbaik benda ni......
mn bleh dpt bro?

selamat nyawa said...

bape harge nih?? igt nk ankt 5 pasang kat rmh...betul kata ko jgn kdkut duit sbb malang tak berbau....

Asyraf Kamarul said...

Anonymous 1: mmg bagus..boleh ke facebook "http://www.facebook.com/bonexsat" atau email "bonexsat119@yahoo.com"

Anonymous 2: harga BONEX SAT119 ni rm279 je..yup betul tu,, kita tak jangka so baik bersedia awal2..

sobri yaacob said...

first time dgr nama pmdam api ni...
kat mna leh dpat ni??

Asyraf Kamarul said...

Boleh COD area KL dan penghantaran melalui pos..
Email bonexsat119@yahoo.com

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...